LEPE TELENOVELE meh. slov foruma Najdemo vse o igralcih, igralkah, zanimive rubrike in posebne igre |
| | Veselo noč čarovnic: | |
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Admin

Število prispevkov : 2860 Točke forumske karme : 10110384 Join date : 07/02/2010 Age : 41 Kraj : Slovenija
 | Naslov sporočila: Veselo noč čarovnic: Čet 11 Okt 2012, 15:22 | |
| First topic message reminder :[You must be registered and logged in to see this link.] (2012) Dragi člani, ker se bližamo najbolj groznemu, strašljivemu in zabavnemu prazniku po naše Noč čarovnic oz. (Halloween).  Ki se začne od 25. 10 in vse tja do 1.11. praznika dan mrtvih. [You must be registered and logged in to see this link.] Smo se z Ustanovo forumov, po Zakonodaji RS. forumov odločili, da še odpremo eno novo, zanimivo temo in sicer temo (Noč čarovnic). Ker že veste sami, da bomo letos meli spremenjeni forum nekje 20. 10. za ta praznik, enako boste tudi vi imeli drugačne - spremenjene avatarje, kot ste jih meli do sedaj. Ustanova in seveda midva s tošem3 želiva obilo zabave, straha, veselja in radovednosti na našem forumu. Ta tema je izključno namenjena samo tej rubriki in vse kar je povezano z noči čarovnic.  Včasih vas bomo kj spraševal, včasih boste tekmoval ali ustvarjali svoje izdelke al pa celo kj povedali na to temo, kar še nihče od nas ni tega znal al vedel  Borili se boste lahko za dobre nagrade, ki jih bova podeljevala s Tošem3, a seveda boste morali, predvsem vi sodelovati. Kadar koli boste kaj odgovarali, napisali, podpisali, uporabljajte halloween smajle, se razumemo? Za torej obilo veselja, poguma, znanja, sreče in ustvarjalnosti ob novi temi vama želiva Administrator s moderatorjem Toša3 _________________  | |
|  | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gvydon Začetnik

Število prispevkov : 154 Točke forumske karme : 2089931 Join date : 11/09/2013
 | Naslov sporočila: Podajanje maskiranih buč z številkami za noč čarovnic (Hallowen) z veselo bučo: Pon 03 Nov 2014, 09:00 | |
| Buča30 Forumec Josel ta igra za Noč čarovnic 2014  ti je bila res usojena, saj ti je uspelo pridobit vse vsotne čarovniške karte iz letošnjega bobna čestitam  In ker si dobil edini član vseh 17x. letošnjih novih čarovniških kart, si osvojil eno čudovito lepo nagrado za Noč čarovnic  čestitke  Nagrado boš prejel danes do 9.30 ure zjutraj pod zasebnim sporočilom! Je lepa ne?  | |
|  | | Toša3 Obstoječi član

Število prispevkov : 1860 Točke forumske karme : 2101477 Join date : 28/06/2011 Age : 37 Kraj : Celje
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Tor 06 Okt 2015, 00:58 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] (2015) Toša3 Večr formci, kmal se bliža njbolj strašljiv, srhljiv in zabavn prznik (nč čarovnc)  Z samim stndrdnim izrazm - veseli bučsti dnevi  Pri ns se zčnejo z 25.10 in trajajo vse do 1.11 dn spomina na mrtve. Zto smo se skupj z nšo Ustanovo RS. forumv Slovenije odločil, da odpremo nvo tmo za nč čarovnc prko domene MED tr EVRO. forumov  Tma za nč čarovnc se ponovn odpre, sj bo ponovn na našm forumu čarvniško, zabvno in veselo!  Torj za letšnjo nč čarovnc  bste na forumu božli na dotk svjo stršno bučo  Natančn od 8.10.2015 po 9.00 uri zjutrj, tud lahk kdj popoldn po 19. 00 uri razen petka popldne, pa vse do 2.11. 2015 nekje po 10.00 uri zjutrj se tud knča. Smo igro bo vodila stršna buča z laskavim imenom Pajina  zto bdte pazljivi kako bste igral igro in se šli z njo skrivnosti imunitet strašne bučePotek teme (igre): Božal bste svjo izbrano (izbrne) strašne buče za nč čarovnc in sicer tko! Na forumu vs bdo vedn čakle 4. različne stršne buče, ki jih bste zagledl spodj, pd njimi so kliki, ki vs zaznjejo igrnja igre! Ko si izberte svjo stršno bučo jo mrte božti, tko, da tud njo za začtk kliknete 2x zapordma in jo pobožte, ozirma božte toliko kt piše spodj pd izbrno bučo, ksneje pa je potrebn igrt številčno rulto. Do bžnja vs lahk privede sma številčna rulta, ki jo vrtite vi, kako, tako, da povste stršni buči številke od 1 do 10! Za tm pa prejmete vi ruletno število, ki je bila vm namenjena, prikzla se vm bo kt igra, s ktero se ksnje nadaljuje isknje imunitete na pregledovnci, ki jo imste. Na dn je dovoljen točn trikrt bžnja vše buče, če jo včkrt je igra zasedna, ozirma vm onemogočimo igrnje za cel dn  Vša stršna buča bo si nabirala božnje, tko, da vsk posmezni bož se šteje, na knc bo pri vski stršni buči prikzno število božv in če ste md tistimi, ki ste svjo stršno bučo velik krt božal kt na primer: 1.000x in vs je kr nekj med njimi dobr in praviln igral, oprvimo žreb in izžrebmo 5 člnv iz bobna, ki so svjo stršno bučo brz strahu božl in tko prejmejo tisti srečni izžrebni formci zlo lepo nagrdo Številčna rulta: deluje tko, da stršni buči pište pd zasebno sporočilo številke od 1 - 10  in na pdlgi tga dobte rultno število, ki bo v obliki igranja črne muce in buče, ki je za všo igro prva. Pregledovnica: v pregledovnci bste vidli rzlična skrivnstna plja stršne buče Pajine, na kterih igrste igro za nč čarovnc in sicr tko, da upštevte številčno rulto, oziroma všo rultno število, ki ste jo zruletli, pregledte pregledovnco in se rvnate po njej Pregledvnica v majhni obliki, da jo sm vidte, zglda tko! Imuniteta: kaj je to? To so čisto majhni predmetki, ki veljajo za igro in vm prinesjo lahk velik sreče. Imuniteta je lahk: duh, pjek v pajkovini, sladkarije za noč čarovnic, okostnik s svečo ali čarovniški klbk  Je edinstvn predmt za igro noči čarovn, pomen, da ga prejmete pd zasebnm sporčilm lahk, polg tga pa ko prejmte imuniteto v tm primeru velja prvilo igre, da mrte pobžt drugo stršno bučo, vendr sm toliko krt, kt je dovoljn. In če prejmte imuniteto ste bližje kakšni ngrdi zakj, zto, kr, če mste imuniteto, lahk božste svjo stršno bučo še enkrt na dn v naslednjm dnevu!  Pazljivo naprj: nikakr ne smete izdt, da imte imuniteto, kr takrt, lahk bilo kteri drug čln to izkorist in boža bilo ktero stršno bučo 4x!     NAGRADA/NAGRADE: Lets je v igri za nč čarovnc vč ngrd, zatorj kteremu bo uspel odigrt igro skrivnsti imunitet stršne buče za nč čarovn po smih prvilih, sodelvnju in dobrm igrnju, si bo lahk prislužil zlo lpo al lepe prktične ngrde  Kj pa so to za ene nagrde, pa bdo vedl sm tisti, kteri jo bo bdo dobil v tj letšnji igri za nč čarovnc pd zasebnm sporočilm po ( 2.11. 2014)!STRAŠNA BUČA PAJINA IN SKRIVNOSTI ZLODEJA V IGRI: Kt vste bo celtno tmo in igro vodila stršna buča Pajina, ki jo tud vidte zgrj, nto pa se priprvte na stršno in razburljivo igro, ki bo obrvna v dveh delih. Prične se natnk (28.10. 2015) ob 21. 00 uri do 22.00 nekje, pl 29.10 zjutrj po 9. 00 in zvečr po 19. 00 in 2.11 zjutrj po 9.00 uri. In sicr delimo čarovniške urne smajlije na nč čarovnc, kako? če je pri vs ura 09. 20 spišete uro in odte smajlij! Lahk tud kj povste pd tmo o kakšni grzni mski, jo opište ktere so vm grzne za nč čarovnc in ktere ne, pa, če se veliko krat namskirte za nč čarovnc in greste km na zabve itd ... Za tm pa sledi stršljiva igra z zlodjm na forumu s ktrem se bste igrli sme skrivnsti, kako, tko, da ga bste morl poslušt kj od vs želi  Zlodj je fl grozn je bl zelene brve, rdečih oči, grznih rk, ima pa v rokh čaroniško hipnzno buče, pazljivo z njm! Zelo vs bo stršil pa obiskvl a se nesmete vdt, kr pomen, da je zmgl in tko, ste lahk prikrjšni za en dn igre. Ko bste vidl, da zlodej prevč posga v vs, je njblje, da ga spodte z dimom, ja kjti, če spustite dim v njga, se mu lahk skrijete in vs vč nebo nadlegovl v tm dnvu v igri, razumte? Želimo vm velik srče ob nvi igri za nč čarovnc (Halloween) pa veselo noč čarovnic 2015  Vam želmo jz moderatr: Toša3 administratr: Admin pd moderatrja: Tinaj8 in Jacixa z Ustanvo RS. forumov Slovenije _________________ 
Nazadnje urejal/a Toša3 Pet 30 Okt 2015, 11:09; skupaj popravljeno 5 krat | |

Število prispevkov : 1860 Točke forumske karme : 2101477 Join date : 28/06/2011 Age : 37 Kraj : Celje
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Tor 06 Okt 2015, 01:03 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] (2015)Toša3 A ste priprvljni formci na igro skrivnsti imunitet stršne buče, ste si izbrl svjo prvo stršno bučo?  Nj se igra prične, veslo igrnje stršnih buč in velik ulov za lepimi ngrdmi  1.  2x [You must be registered and logged in to see this link.] 30 32 29 21 33 31 67 Prva stršna buča je pobžna, prejla je vse skupj 234 božv  S tm pa tud nekterm prinesla lpo ngrdo. A to stršno bučo je vs mal izbrl in božl, zto tud niste bli vsi v bobnu za žrebnje, čestitmo v imenu ekipe foruma 2.  1x [You must be registered and logged in to see this link.] 77 60 61 32 17 29 53 Drga stršna buča je pobžna, prejla je vse skupj 329 božv  S tm pa tud nekterm prinesla lpo ngrdo, čestitmo v imenu ekipe foruma 3.  1x [You must be registered and logged in to see this link.] 56 28 35 29 52 34 30 Trtja stršna buča je pobžna, prejla je vse skupj 264 božv  S tm pa tud nekterm prinesla lpo ngrdo, čestitmo v imenu ekipe foruma 4.  3x [You must be registered and logged in to see this link.] 48 40 27 56 72 59 65 Četrta stršna buča je pobžna, prejla je vse skupj 367 božv  S tm pa tud nekterm prinesla lpo ngrdo, čestitmo Toša3 _________________ 
Nazadnje urejal/a Toša3 Pet 30 Okt 2015, 11:02; skupaj popravljeno 8 krat | |
|  | | Fico Obstoječi član

Število prispevkov : 1517 Točke forumske karme : 13639 Join date : 18/07/2010 Kraj : Lenart
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 07 Okt 2015, 12:08 | |
| Fico Vov pa je tukaj igra za noč čarovnic juhejaaaa  Toša3 vse sem si prebral o novi igri in se že veselim, ko jo začnem igrati!  Nasplošno se mi zdi lepa in stukturna igra, sploh ne vem kako bom lahko božal strašno bučo hihi. Potek igre je enostaven, samo igra ni tak lahka, ko sem bral. A torej tolko božev moramo doseči pri njej, to pa je veliko  Kak si želim imunitete, tak, da upam, da pridobim kakšno. Lepo ime ima strašna buča in mi je všeč  mene nebo prestrašila, bolj se bojim samega Zlodeja a res bo v igri strašil  | |
|  | | Tinaj8 Obstoječi član

Število prispevkov : 1421 Točke forumske karme : 28058 Join date : 12/10/2010 Age : 28 Kraj : Jurovski dol
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 07 Okt 2015, 12:18 | |
| Tinaj8 Jupija jej pa imamo novo igro na našem forumu za noč čarovnic  Že sam naslov igre mi je zelo všečni in upam, da bom v tej igri mel srečo in odnesel kakšne skrivnosti od zlodeja  Moram ga videt kakšen te je na igri, no malo se ga lahko vstrašim ne  U sama igra je zelo dobra, čeprav dvomim, da bodo imunitete kar same letele do mene?  Res so strašne buče moderator in že vem katera bo moja v igri a tak gre igra ja malo se bom lovil  Najprej pa se začne z strašno bučo, pol pa z številčno ruleto, ampak kak je pol z ruleto dobimo tisto število, ko smo rekli ali nasplošn zbrana iz te rulete? In še to pregedovnica mi je zelo lepa  upam, da jo čimprej dobim in začnem igrati to igro skrivnosti imunitet strašne buče, ki je prav tako Pajina lepa in jo že imam  pa čeprav je bolj gorzna od lanske buče  _________________  | |
|  | | Cecy Obstoječi član

Število prispevkov : 1739 Točke forumske karme : 18386 Join date : 29/06/2010 Kraj : Zamušani
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 07 Okt 2015, 12:34 | |
| Cecy Vovvvvv pa je le objavljena igra: skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic  Jupi je mi lepa igra, pa nasploh sami potek letošnje igre Toša3  Tudi strašna buča Pajina mi je lepa, uvodna slikca, pregledovnica, imunitete iiiiii  Za zlodeja pa ne bom nič rekla, ker najprej ga hočem videt? Toša3 pa tale strašna buča se v igri bo kaj z nami ukvarjala, prosim, da jo vidim  Bi si ful želela dobit kakšno imuniteto, ker potem sem bližje nagradi ja upam, da res  Torej je več nagrad v tej igri, ja kuslko  moram imet srečo in bom vse dala od sebe v igri, da jo igram prav in da dobim nagrado  Samo številčne rulete ne razumem kak je to mišljeno z števili in nato z številčno ruleto, a dobimo dve  Kdaj pa dobimo pregledovnico? no samo upam, da bom se znala ravnat po njej in igrat, ker sem videla, da moram po njej igrat  In ktera bo moja strašna buča 1,2,3 ali 4 ?  Ful se že veselim igro jaja  | |
|  | | Nives Obsedeni član telenovel

Število prispevkov : 3522 Točke forumske karme : 21378 Join date : 21/05/2010 Age : 34 Kraj : Limbuš
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 07 Okt 2015, 12:54 | |
| Nives Čudovito moderator Toša3, prelepa slika in sam uvod perfektno zapisan ter naslov igre blazno dober  igra mi je všeč za noč čarovnic in celoten potek igre do zdaj razumljiv, ko pa bom začela igrati igro upam da pridem do skrivnostne imunitete, saj me ta vodi do maksimalno lepih nagrad, ki so zlata vredne  Idejalna mi je strašna buča in še kako lepo ime ima Pajina kullll  Predvsem me zanima kako bo potekala igra z ruleto in ruletno številko, ker božanje strašne buče, ki si jo izberem je zelo enostavno.  Upam da bom izbrala po svoji presoji dobro številko, da mi kasneje omogoči prit do pravilne poti med igro samo.  Vse strašne buče so mi všeč, tako pregledovalnica, ki si jo objavil moderator da jo lahko samo vidim in seveda nas bo igra popeljala v strašne bučaste dni in popestrila večere z groznimi bitji hahahah  Veselim se tudi igre z Zlodejem, ker me ni strah nobene maske na forumu  In upoštevala bom to, kar bo hotel od mene in če bo preveč hotel vedet od mene ga bom spodila z dimom krasnooooo  Seveda bom napisala kaj pod temo o groznih maskah ali kam hodim na zabave se pune že veselim  da se igra prične | |
|  | | Luka Obsedeni član telenovel

Število prispevkov : 2552 Točke forumske karme : 20258 Join date : 07/02/2010 Age : 38 Kraj : Radizel
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 07 Okt 2015, 18:35 | |
| Luka Odličnooo Toša3, da si objavil samo igro za noč čarovnic  Ful mi je lepi naslov letošnje igre za Halloween in nasplošno mi je letošnja igra lepa  Skrivnosti imunitet strašne buče kulllll  no te pa si želim, da bom svojo strašno bučo skoraj toliko krat nežno pobožal kot je zapisano  Iiii kako je mi lepa buča Pajina  saj malo me je jo strah samo ne preveč  Trudil se bom igrati igro zelo dobro, saj si želim, da kdaj iz pregledovnice priletim na imuniteto!  In te praviš, da pride zlodej v igro o jej  samo, da ne bo preveč grozen? Skušal ga bom poslušati, ampak ne preveč a dim ga odžene jaja to ja  In kdaj dobimo ta dim, jaz ga še nisem dobil. Številčna ruleta pa bo vse povedala ne, ker od nje sem odvisen kakšno ruletno število bom si prigral in prejel, da lahko igro igram naprej. Če torej si prigram imuniteto ne smem nikomur povedat od ostalih članov, vredu razumem to  Vidim, da bo napeta ta igra, kar je tudi prav, samo, da nebo preveč težavna zame, saj ko bom igral igro po pregledovnici  Pričetka letošnje igre se izjemno veselim, za torej naj se igra za noč čarovnic jutri pričneee  | |
|  | | Josel Obstoječi član

Število prispevkov : 1289 Točke forumske karme : 18904 Join date : 21/02/2011 Kraj : Zgornja Velka
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Čet 08 Okt 2015, 09:43 | |
| Josel Duh za noč čarovnic  | |

Število prispevkov : 1289 Točke forumske karme : 18904 Join date : 21/02/2011 Kraj : Zgornja Velka
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Čet 08 Okt 2015, 12:46 | |
| Josel Ulala svetovna je nova igra za noč čarovnic (skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015)  Danes se je pričela in sem zelo užival že z njo moderator Toša3  Pa sama strašna buča je tudi zelo zanimiva in strašna  drugače pa mi vendar lepa  Kako si želim kdaj pridobit imuniteto in jasno, da ne bom nobenemu povedal, da sem jo dobil  ker bi potem to zame pomenlo slabo. Toša3 čisto vse mi je jasno v tej igri z Pajino  Rad božam svojo strašno bučo, tak, da upam, da dosežem toliko božev in bo moja ena nagrada  Igra z zlodejem bo še zanimiva in strašna to se vidi  Četudi bo grozni, ga se ne mislim bati, ker mu bom takoj podtaknil dim, ko ga dobim in ga spodil, mene že nebo strašil ta zlodejko!  Zelo dober uvod v temo in samo igro na forumu, čestitke  | |

Število prispevkov : 3522 Točke forumske karme : 21378 Join date : 21/05/2010 Age : 34 Kraj : Limbuš
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 12 Okt 2015, 09:28 | |
| Nives Duh za noč čarovnic | |
|  | | Jacixa Obstoječi član

Število prispevkov : 984 Točke forumske karme : 33060 Join date : 31/01/2012 Age : 34 Kraj : Banovci
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 12 Okt 2015, 19:52 | |
| Jacixa Duh za noč čarovnic _________________  | |
|  | | Rosalda Obstoječi član

Število prispevkov : 1890 Točke forumske karme : 13930 Join date : 22/06/2010 Age : 44 Kraj : Slovenj Gradec
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Tor 13 Okt 2015, 19:37 | |
| Rosalda Duh za noč čarovnic | |

Število prispevkov : 1421 Točke forumske karme : 28058 Join date : 12/10/2010 Age : 28 Kraj : Jurovski dol
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Tor 13 Okt 2015, 19:39 | |
| Tinaj8 Duh za noč čarovnic _________________  | |

Število prispevkov : 1890 Točke forumske karme : 13930 Join date : 22/06/2010 Age : 44 Kraj : Slovenj Gradec
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 14 Okt 2015, 09:22 | |
| Rosalda Duh za noč čarovnic | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Čet 15 Okt 2015, 19:23 | |

Število prispevkov : 1739 Točke forumske karme : 18386 Join date : 29/06/2010 Kraj : Zamušani
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 19 Okt 2015, 09:39 | |
| Cecy Duh za noč čarovnic | |

Število prispevkov : 2552 Točke forumske karme : 20258 Join date : 07/02/2010 Age : 38 Kraj : Radizel
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 19 Okt 2015, 09:43 | |
| Luka Duh za noč čarovnic | |
|  | | Vikaluceria Fan prijatelj

Število prispevkov : 490 Točke forumske karme : 17485 Join date : 27/05/2014
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 21 Okt 2015, 19:22 | |
| Vikaluceria Duh za noč čarovnic | |
|  | | Cristzep Fan prijatelj

Število prispevkov : 543 Točke forumske karme : 12802 Join date : 04/03/2013 Age : 40 Kraj : Koroška
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 21 Okt 2015, 19:24 | |
| Cristzep Duh za noč čarovnic | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 21 Okt 2015, 19:25 | |
| Luka Duh za noč čarovnic | |

Število prispevkov : 1517 Točke forumske karme : 13639 Join date : 18/07/2010 Kraj : Lenart
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Čet 22 Okt 2015, 19:32 | |
| Fico Duh za noč čarovnic | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 11:31 | |
| Toša3 Četrta stršna buča je pobžna v igri, prejla je vse skupj 367. božv  S tm pa tud nekterm izmed vs prinesla v igri eno lpo ngrdo, čestitm  Ngrdo tist dobte pd zasebnim sporočilm! _________________  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 11:39 | |
| | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 11:48 | |
| | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 11:56 | |
| Cecy A dobili ste nagrado že iz igre  Čestitam vam, no jaz še nisem nič dobila, ker moja strašna buča se še boža | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 12:01 | |
| Fico Eni imate srečo, da imate že nagrado iz igre za letošnjo noč čarovnic  Jaz je nisem dobil  poleg tega nimam več te iste strašne buče za božanje, sedaj imam prvo! Saj ne more bit že igre konec ali kako? No čestitke za vaju josel, vika  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 12:04 | |
|
Nazadnje urejal/a Nives Pon 26 Okt 2015, 12:33; skupaj popravljeno 1 krat | |
|  | | Cristzep Fan prijatelj

Število prispevkov : 543 Točke forumske karme : 12802 Join date : 04/03/2013 Age : 40 Kraj : Koroška
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 12:10 | |
| | |
|  | | Mauro Obsedeni član telenovel

Število prispevkov : 2003 Točke forumske karme : 23532 Join date : 31/05/2010 Age : 36 Kraj : Ljubljana
 | |  | | Tinaj8 Obstoječi član

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 12:35 | |
| _________________  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 26 Okt 2015, 19:22 | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 09:34 | |
| Cecy Duh za noč čarovnic | |

Število prispevkov : 984 Točke forumske karme : 33060 Join date : 31/01/2012 Age : 34 Kraj : Banovci
 | Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 09:38 | |
| Jacixa Duh za noč čarovnic _________________  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 12:09 | |
| | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 12:18 | |
| | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 12:36 | |
| Fico Končno je mene tudi doletela srečaaaaa  in si priigral nagrado iz igre skrivnosti imunitet strašne buče  Nagrada je ful lepa  kaj naj rečem drugega hvala lepa Pajina  Še malo pa bo nagrada uporabljena brez skrbi  To igro za noč čarovnic si bom pa zapomnil, ker sem nagrado iz igre prejel dosti prej jejej  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 12:41 | |
| _________________  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 16:08 | |
| Luka Pajina kak ste me presenetili danes z to lepo nagrado  za noč čarovnic  Vauuu ful mi je lepa in prav kmalu si bom jo dal naprintat ven, da jo bom še lahko držal v rokah jupiiii in hvalaa  Igra za noč čarovnic še ni končana, moram pa povedati, da sem blazno užival in nasplošno ful rad igral to novo igro skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic  vsem! | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Sre 28 Okt 2015, 19:07 | |
| _________________  | |

| |  | | Toša3 Obstoječi član

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pet 30 Okt 2015, 11:07 | |
| Toša3 Vse stršne buče so ble pobžne v igri, tr skupj prejl točn 1194. božv  Kr je vč, kt smo pričakovl za igro, čestitmo! S tm pa tud nekterm izmed vs prineslo v igri eno al dve lpi ngrdi  Ngrdo tist dobte pd zasebnim sporočilm od stršne Pajine! _________________  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pet 30 Okt 2015, 11:12 | |
|
Nazadnje urejal/a Nives Pet 30 Okt 2015, 11:49; skupaj popravljeno 1 krat | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pet 30 Okt 2015, 11:48 | |
| | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pet 30 Okt 2015, 12:16 | |
| Fico Toša3 kako lepo presenečenje  moja je nagrada ja vov in vauuuu  je lepaaaa  Res sem vesel | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pet 30 Okt 2015, 12:33 | |
| _________________  | |

| |  | | Cristzep Fan prijatelj

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 02 Nov 2015, 10:48 | |
| Cristzep Strašna Pajina naj povem, da sem zelo zadovoljen in vesel tvoje nagrade  Lepa je  Vikaluceria ja ne morem verjeti, da imaš kuj 4 nagrade  Jaz sem prejel lepo nagrado  imam samo eno pustolvščino za noč čarovnic  Dobra igra je, jo že preizkusil  | |

| Naslov sporočila: Skrivnosti imunitet strašne buče za noč čarovnic: (2015) Pon 02 Nov 2015, 10:59 | |
| | |

| Naslov sporočila: Čarobna zmešnjava napoja z grofom Draculom za noč čarovnic (2016) Pet 07 Okt 2016, 12:29 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] (2016) T Dn formci približje se nm njbolj grzn, stršljv, srhljiv in hkrt zabavn, maskirn prznik (nč čarovnc) veselo noč čarovnic. Z stndrdnim izrazm - veseli bučsti dnevi vesela bučka. Al pa lhk rečmo noč strahovov ali strašni bučasti dnevi strahov! Kt vste se pri ns zčnejo z 25.10 in trajajo vse do 1.11 dn spomina na mrtve. Zto smo se skupj z nšo Ustanovo RS. forumv Slovenije tud lets odločil, da odpremo nvo tmo za nč čarovnc po urdni Zakndji rs. forumov člena 132/15 as/čar.čarovnc forums Tma za nč čarovnc se ponovn odpre, sj bo na našm forumu ponvn čarvniško, zabvno in veselo!  In tko za letšnjo nč čarovnc bste na formu delal čarobne zvarke z mešnmi sestvinmi s ktermi si lahk prisvjte čarbne npje prko Dracula  Natnčn od 10.10. 2016 ob 9. 00 uri zjutrj pa tud popoldn neki vms, rzn petka popoldn pa vse tja do 2.11. 2016 uri zjutrj, ko se tud igra knča. Smo igro bo vodil grof Dracula z svjm imenm Dracul!  V igri bdte pazljivi kak bste zbirl sestvine in jih priprvljli za črbne zvrke. Potek igre: Na samem zčetku bste bste vstopili v stršn grd, kjr vs bo pozdrvl in čkl Dracul  Dracul potrbuje prve sestvine, da zakha rzlične strupne npje al zvrke na stršno nč čarovnc. Sm črbni npj bo kuhl nekj ur al pl ur pč odvisn kdj je zčl, a le če dobi prvo sestvino za črbni npj. Čarvnškh sestvin je ogrmn, ztrj je od vs odvisn za ktero se odlčite, tr mu jo tud dte - pošljte. Na dn je dovljn sm eno sestvino mu sestvino izbrt, rzn, če bste ml srčo in bste zagledl na forumu al nasplšn v igri črvnško uro, ki vm prikzuje čs priprve nvga izdelvnja črbnga npja, pazljivo spremljte črvnško uro sj se vm lhk prikže tud kdj popldn! Torj, ko zgledte črvnško uro vm je odbla čs pri kterm se je črvnški strupn npj al zvrk skuhl, zto tud Dracul se vm prikže. Kadr vm uspe izbrt prvo črvnško sestvino, vm tud pve in se vesli črvnškiga npja tr vm nzdrvlja  Če pa prve črvnške sestvine mu nea dste, pa je jezn in se ga čuvjte sj bo nprvl urk nd vmi, no tkrt vm to tud pve, da ste mu uničl črbni npj, sj mu tud rznese ktl in uničte vse njegve podrjene sestvine, ki jh je imel za vs. Pri tm vs zčra v žbo in ste s tm zčrni do knca igre, kr pomen, da če bi se vm pojvla črvnška ura ne mrte igrat vč!  V smi igri pa pomn, da igrte lhk kmj igro nslednji dn ob nvm prikzu črvnške urce sj tkrt niste vč začrni  In če vm uspe pridobt od Dracula 10x prvh črbnh npjv vm omgča, da ste iz igre si prisvjli eno al vč lph ngrd iz nše strni foruma  Sme črvnške sestvine, ki jh lhk dobte so mešne: (pero, knjga, bombnčki, slma, rožca, kremplji, oko, jablko, buča)...  Prv tk pa bo na forumu 2x v tednu letala prv posbna sestvna (mgična), ktera vm dje tkjšnji pozitvni npj za Draculjv prvi črbni npj v plvi al rumni bučki in s tm pridbte en črbn npj. In če mste to srčo pd tmo za igor nč čarovnc tud objvte (skrivni predmt črbnga npja in datumom)! STRAŠNI DRACUL Z KOTLOM IN JEGOVIMI ČAROVNIŠKIMI POZITIVNIMI NAPOJI V IGRI: Črbna npja: NAGRADA/NAGRADE: Tud lets je v igri za nč čarovnc vč ngrd in krmu bo uspel odigrt igro celtno po smih prvilih sodelvnju in dobrm igrnju, bo prisvojil si zlo lepo - lepe prktične ngrde  Kakšne pa zgledjo te nagrde, pa bdo vedl sm tisti, kteri jh bdo pridobl v letšnji igri za nč čarovnc pd zasebnm sporočilm po ( 2.11. 2014)! In ngrde, ki jh lhs si pridbte iz igre so nslednje: forumski privilegij, kcka buče za nč čarovnc, lp nv plkt iz igre:(čarobna zmešnjava napoja z grofom Draculom), nv letk za nč čarovnc, brška nč čarovnc, vrečka za nč čarovn in še nekj Lets pa bmo stršl drgče kr nbo še dodtne igre za stršljivo nč čarovnc, ampak se bo na forumu tu pa tm kaki strhvi pojvljli čz clo igro  Na vs pa je al jh bste ujl al pa ne sj ene že lhk zdj vidte  Se pa bo ob nepregldn čsu pojvl tud Dracul, ki vm bo nagjl zlo al pa clo kj nagvrl, zto pzte kj počnete! Skrtka bo stršljivo, srhljivo in kr seda zbvno na forumu Želimo vm velik srče ob nvi igri za nč čarovnc (Halloween) pa veselo noč čarovnic 2016  Vam želmo jz moderatr: T administratr: A pd moderatrja: T, J z Ustanvo RS. forumov Slovenije _________________ 
Nazadnje urejal/a Toša3 Sre 19 Okt 2016, 10:22; skupaj popravljeno 1 krat | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Veselo noč čarovnic:  | |
| |
|  | | | Veselo noč čarovnic: | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|