LEPE TELENOVELE meh. slov foruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LEPE TELENOVELE meh. slov foruma

Najdemo vse o igralcih, igralkah, zanimive teme, rubrike in različni igrani dogodki

KazaloKazalo  https://novelashttps://novelas  PublicationsPublications  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  Prijava  

Za obiskovalce:

Go down 
+13
Tinaj8
Cecy
Jacixa
Cristzep
Toša3
Admin
Luka
Fico
Josel
Lityo
Vikaluceria
Ustanovfor
Mia.
17 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
AvtorSporočilo
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

Število prispevkov : 4332
Točke forumske karme : 112190
Kraj : Limbuš

Za obiskovalce: Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:26

N Josi pomiri se in ne pozabi, da je dans petek hihi ponorel ponorel daj si duška in uživaj kjerkoli boš in karkoli boš počel uživač
Nazaj na vrh Go down
Cecy
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Cecy

Število prispevkov : 2073
Točke forumske karme : 103630
Kraj : Zamušani

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:27

Josel je napisal/a:
Cecy je napisal/a:
C Nisem nič kaj takega rekla Josel, samo pač presenčaš me to je to :face: Nives saj se ne kregam jasno sem pač povedla mu in glasno pleše Vredi Tinaj8, če to drži?

J A ti mi ne verjameš? Hvala Tinaj8, da si povedal Cool Jaz ti nisem kriv, če znam boljše igrat od tebe ali od vas, sem pač najboljši v posebnih igrah in imam to srečo, ti pa ne in ne znaš tak igrat.

C Kaj ne vidiš, da se hvališ te pa praviš Embarassed Ja pa nisi najboljši v posebnih igrah zame, so eni drugi, pa me niti to ne zanima, o ja pa znam igrat jaz sem že na drugi poti v poletni igri junc pirat
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:28

N Cecy in Josi dobra sta nimam kaj reči smeh smeh
Nazaj na vrh Go down
Jacixa
Obstoječi član
Obstoječi član
Jacixa

Število prispevkov : 1391
Točke forumske karme : 113738
Kraj : Banovci

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:29

J Pa nea taki bodite in si faušujte no začuden In kreganje nastaja umirita se, če ne še bomo ob to temo, kaj ne vidita, da so nam ukinili čvek joj, joj, grem Rolling Eyes

Za obiskovalce: Jacixa11
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:31

N Jaz priznam, da nisem nobenemu fauš in naj igra kak zna ter lepo se mejte, raje grem pleše
Nazaj na vrh Go down
Josel
Obstoječi član
Obstoječi član
Josel

Število prispevkov : 1655
Točke forumske karme : 100623
Kraj : Zgornja Velka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:31

J Duška si bom dal pol Nives Razz A apiliraš na kreg ni to kreg, ja razumem bom te upošteval pod moderatorka Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:34

N Daj si Josi pleše nič ne apeliram na kreg. Krasen vikend vsem strinja
Nazaj na vrh Go down
Cecy
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Cecy

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:34

C Sem povedala Jacixa, da se nea kregam, ampak glasno govorim smeško Videla jaz to scratch pa ne vem zakaj tak hitro ukrepajo, saj pa te se niso tak grdo menli. No v ponedeljek si želim, da mi bo druga pot v igri šla dobro od rok uživač Tudi tebi Nives in ostalim Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Cristzep
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Cristzep

Število prispevkov : 810
Točke forumske karme : 83198
Kraj : Koroška

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 09:37

C Cecy tudi ti uživaj in se imej super strinja Jaz pa glih igral igro in pridobil eno školjkico tak, da je mojih zdaj 5 uživač Vidim, pa, da sem še vedno na prvi poti to pa je dolga pot Suspect
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 10:49

N Cecy najboljše je nekatere stvari zadržat zase na forumu vidim sama zdaj in si pri sebi misliti kar ni za forum verjemi mi, samo dobro vsakemu želim od vas. Smile Enako ti želim, da prideš po svojih zmožnostih daleč v poletni igri in ostalim ogromno sreče po vaših poteh. Imejte se lepo pleše

Crist tudi jaz sem še na prvi poti kot ti, saj sem si zgleda dolgo pot izbrala v poletni igri in upam, da mi bo uspelo vsaj dve trdovitni plaži prehoditi glede na to da je igra še dva tedna. Smile
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

Število prispevkov : 2982
Točke forumske karme : 111899
Kraj : Radizel

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 11:37

L Jaz pa še malo, pa opravim z drugo potjo s lahko mislite ponorel ponorel Mislim, da še samo 2 koraka manjkata do konca? A je že gdo od vas vlekel ven iz morja sidro strinja Odlična igra, saj meni prav tako gre poletna igra in pri meni je morski obiskovalec ravno lep delfin ploska
Nazaj na vrh Go down
Vikaluceria
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Vikaluceria

Število prispevkov : 857
Točke forumske karme : 85317

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 11:41

V Luka kaj je to mogoče, da končuješ drugo pot Cool Po tem pa ti igro vredu igraš in ti gre odlično naprej.
Nazaj na vrh Go down
Tinaj8
Obstoječi član
Obstoječi član
Tinaj8

Število prispevkov : 1772
Točke forumske karme : 115706
Kraj : Jurovski dol

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 11:43

T Tak se dela Luka uživač A boš mene prehitel ali kaj? zlo vesel

Za obiskovalce: Tinaj210
Nazaj na vrh Go down
Mauro
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Mauro

Število prispevkov : 2362
Točke forumske karme : 113200
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 11:46

M Kul Luka Very Happy ne jz še nism tga igral, pa bi rd, da vidm, če mi bo uspl sidro gr potegnit, mislim iz vode smeh

Za obiskovalce: Mauri210
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 12:11

N Super ti igraš forumec Luka, če si že skoraj na drugi poti uživač uživač in sidro si mogel vlečt iz morja kulsko. O bi rada videla delfina, če bi bila tako daleč hihih uživač uživač
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 17:59

Vikaluceria je napisal/a:
V Luka kaj je to mogoče, da končuješ drugo pot Cool Po tem pa ti igro vredu igraš in ti gre odlično naprej.

L Seveda je kaj pa si mislila smeh Ful sem vesel, da mi gre tak, ampak sedaj mi še očitno samo fali en korak do konca king
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 18:01

L Nives končal jo bom že, malo si spregledala kaj sem rekel uživač Mauro bilo je odlično verjemi, ko igraš, da sidro vlečeš gor, ampak pol jo moraš spustit, da izplava na površje smeško
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePet 10 Jun 2016, 18:04

Tinaj8 je napisal/a:
T Tak se dela Luka uživač A boš mene prehitel ali kaj? zlo vesel

L A misliš? Morda pa te bom smeškec ful
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimePon 13 Jun 2016, 08:51

N Kmalu bom na drugi poti v poletni igri, samo dva koraka me ločita do nje. Igro dobro igram in si želim prit daleč. Delfin je prav srčkan v poletni igri hihi ponorel ponorel ta igra s sidrom je enkratna ploska ploska
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:27

L Kar ne morem verjeti, da mi gre poletna igra, saj sem na tretji poti trdovitne plaže in na pol plave poti ploska Jutri se mi nasmiha nova morska školkica, če sem danes v igri izbral prava očala v morju za flamingota, ko sem igral igro, super igra strinja
Nazaj na vrh Go down
Cristzep
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Cristzep

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:30

C Uh jej kje ste ostali kje pa sem še jaz, komaj na drugi poti začetni :face: Danes pa je m. obiskovalec bil izredno prijazen do mene in tudi pobral sem si školkico in z tremi koraki dalje na pregledovnici štopar A se Želtom v igri sploh pokaže še ali ne?
Nazaj na vrh Go down
Lityo
Zvesti član
Zvesti član
Lityo

Število prispevkov : 660
Točke forumske karme : 68904

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:33

L Ja baje se Želtom pokaže :bom: Ampak se ne ve kdaj? Kako pa sem danes vesela, da sem v času igre videla leteti morsko školkico po forumu in si jo tudi ujela Razz Razz Pa kuj 9 m. školjkic pobrala pleše
Nazaj na vrh Go down
Mauro
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Mauro

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:37

M Tud jz upm, da se le Želtm pjv še enkrt strinja Sm pa opzl, da se ni ne v trtji poti in četrti po pogvru iz čvka Surprised Nism ujel m. šklkice, kr nism tkrt bl gr, mam pa jh skupj 10 velik za zdj štopar uživač

Nazaj na vrh Go down
Lityo
Zvesti član
Zvesti član
Lityo

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:38

L Na kateri poti pa si Mauro?
Nazaj na vrh Go down
Mauro
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Mauro

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:39

M Proti kncu trtje grm štopar

Nazaj na vrh Go down
Lityo
Zvesti član
Zvesti član
Lityo

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:40

Mauro je napisal/a:
M Proti kncu trtje grm štopar

L vau to pa lepo Razz
Nazaj na vrh Go down
Vikaluceria
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Vikaluceria

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:44

V Danes naletela na neko plavo hobotnico, pa ta m. obiskovalec ni vredu Rolling Eyes Saj sta me kuj dve lovili in tudi dobili, pa ne morem zdaj ene igre igrat Embarassed Tak, da nisem naslednje igrala, jaz lahko rečem, da mi gre pa ne mojih je 9 školkic in danes dobila samo eno. Moja je druga pot in očitno bom še kar dolgo pri njej silent
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:47

N Vika kaj pa naj rečem jaz, ko me je kit zaprl v kletko in ne morem igrat 38 ur, kaj pa to? Shocked Shocked Surprised Surprised Pa tak rada igram poletno igro in sem naletela na neko smolo dans eh začuden Upam, da teh 38 ur hitro mine.
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 12:49

N Mauro dober si ti v poletni igri pa sva skoraj isto smolo imela na začetku, ko sva odšla od začetka štarta trdovitne poti. Ne želim pa ti smole v igri s kitom, vso srečo naprej strinja
Nazaj na vrh Go down
Vikaluceria
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Vikaluceria

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 13:00

Nives je napisal/a:
N Vika kaj pa naj rečem jaz, ko me je kit zaprl v kletko in ne morem igrat 38 ur, kaj pa to? Shocked Shocked Surprised Surprised  Pa tak rada igram poletno igro in sem naletela na neko smolo dans eh začuden  Upam, da teh 38 ur hitro mine.

V A ti tudiiiiiiii zlo vesel Ja težko je to, a ti ne moreš igrat 38 ur u jej madonca boš zdržala brez igre? confused
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 15 Jun 2016, 13:01

N Vika ja res je težko in težko bom zdržala brez igre, ko je pa tako lepa zlo vesel res sem žalostna, da se mi je to zgodilo v poletni igri, nisem mogla verjet, ko sem prebirala kaj se mi je zgodilo Shocked
Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeČet 23 Jun 2016, 11:43

L Na 6 poti sem na trdovitni plaži z pregledovnico ponorel ponorel ja glih danes mi uspelo u je bila dolga pot, ampak sem prišelllll praznovanec praznovanec Torej nisem tak slabi v poletni igri, saj sem na tričetrt poti pa le ploska Čeprav nisem videl Želtoma, me pa je strašna meduza obiskala juj silent
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Poletna igra: pobiranje morskih školjk na trdovitni plaži z obiskovalcem in Želtom   Za obiskovalce: Icon_minitimeČet 23 Jun 2016, 12:08

N Jaz sem ful srečna, da sem prišla tako daleč v poletni igri, saj nisem mogla verjet, da sem na 5 trdovitni plaži pa vendar si želim, da jutri 5 pot končam hihih ponorel ponorel Pogrešam pa zelo Želtoma, ker še ga v igri nisem videla. strinja Upam, da se mi želja uresniči in ga vidim cheers cheers Čestitam vsem, kateri ste prišli daleč in tudi tistim, kateri niste prišli daleč ponorel ponorel Uživala sem v tej poletni igri z Želtomom in še več takšnih lepih iger si želim igrati ploska ploska
Nazaj na vrh Go down
Mauro
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Mauro

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 09:34

M Jacixa vse njbljše in vsenjlepše za tvj rjstni dn tvoj roj.. dan

Nazaj na vrh Go down
Luka
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Luka

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 19:03

L Vse najboljše pod moderatorka Jacixa za rojstni dan tvoj roj.. dan Mnogo veselja, sreče, zdravja in ljubezni ti želim obdaril dar
Nazaj na vrh Go down
Fico
Obstoječi član
Obstoječi član
Fico

Število prispevkov : 1517
Točke forumske karme : 97907
Kraj : Lenart

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 19:13

F Vse najboljše Jacixa tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Josel
Obstoječi član
Obstoječi član
Josel

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 21:06

J Vse najboljše in vse naj naj Jacixa tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Cecy
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Cecy

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 21:08

C Vse naj, naj za tvoj rojstni dan Jacixa tvoj roj.. dan Imej veliko zdravja, veselja, ljubezni in veliko sreče darilec
Nazaj na vrh Go down
Cristzep
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Cristzep

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 21:10

C Vse najboljše za rojstni dan Jacixa I love you Želim ti vse dobro ob enem pa veliko smeha, zdravja in ljubezni tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Lityo
Zvesti član
Zvesti član
Lityo

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 21:12

L Vse najboljše Jacixa tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Tinaj8
Obstoječi član
Obstoječi član
Tinaj8

Število prispevkov : 1772
Točke forumske karme : 115706
Kraj : Jurovski dol

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 21:13

T Jacixa vse naj naj ti želim za tvoj rojstni dan tvoj roj.. dan

Za obiskovalce: Tinaj210
Nazaj na vrh Go down
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeNed 10 Jul 2016, 22:29

N Vse najboljše in najlepše pod moderatorka Jacixa, mnogo zdravja, veselja, ljubezni, sreče in smeha ter vse kar si sama želiš naj se ti uresniči tiha želja tvoj roj.. dan Uživaj strinja
Nazaj na vrh Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Število prispevkov : 2912
Točke forumske karme : 10197223
Kraj : Slovenija

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimePon 11 Jul 2016, 08:25

A Jacixa vse njbljše in vse njlepše za tvj včerjšni rjstni dn tvoj roj.. dan Dost ljubzni, srče, vselja, zdrvja in uspehv ti želm tr, da se ti izplni vska skrita želja, ki si jo potih sma njblj želiš strinja

Za obiskovalce: Admin_11
Nazaj na vrh Go down
https://slovenia.slovenianforum.com
Nives
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Nives

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 07:20

N Forumec Fico želim ti vse najboljše in najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, ki slaviš ga danes tvoj roj.. dan Mnogo zdravja, zadovoljstva, smeha, sreče in ljubezni z družino, v krogu prijateljev nazdravi fejst do dna in se lepo imej! Naj se ti izpolnijo skrite želje, ki si jih želiš sam zelo dolgo, lepo praznuj ploska strinja
Nazaj na vrh Go down
Vikaluceria
Fenomenalni član
Fenomenalni član
Vikaluceria

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:18

V Fico vse naj lepše in vse najboljše ti želim za rojstni dan tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Rosalda
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Rosalda

Število prispevkov : 2155
Točke forumske karme : 99120
Kraj : Slovenj Gradec

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:19

R Vse najboljše Fico tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Mauro
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Mauro

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:22

M Vse njbljše Fico za rjstni dn tvoj roj.. dan Nj se kpljica vinčka izpije zate, pri tm pa nj te sprmlja še velik pozitivne energije, zdrvje, sreča, zadvljstvo, veselje, ljubezn, sex, kš in želja! Razz

Nazaj na vrh Go down
Toša3
Obsedeni član telenovel
Obsedeni član telenovel
Toša3

Število prispevkov : 2003
Točke forumske karme : 2181199
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:23

T Vse njbljše Fico tvoj roj.. dan

Za obiskovalce: Bnr_to10
Nazaj na vrh Go down
Josel
Obstoječi član
Obstoječi član
Josel

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:25

J Vse najboljše Fico za rojstni dan, imej veliko sreče, zdravja, ljubezni in skritih želja tvoj roj.. dan
Nazaj na vrh Go down
Jacixa
Obstoječi član
Obstoječi član
Jacixa

Število prispevkov : 1391
Točke forumske karme : 113738
Kraj : Banovci

ObjavljaNaslov sporočila: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitimeSre 03 Avg 2016, 08:35

J Vse najboljše in vse najlepše Fico tvoj roj.. dan Mnogo veselja zdravja, ljubezni in sreče ti želim in da se ti izpolni tvoja skrita želja ponorel

Za obiskovalce: Jacixa11
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Za obiskovalce:   Za obiskovalce: Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Za obiskovalce:
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 22Pojdi na stran : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Zaprte rubrike:
» Novica od Lety Calderon
» Naš skriti kotiček:
» Posamezna stvaritva za forum (PSZF): (3)